måndag igen och 2 paket idag rena julafton och jakt på oneblade och det hittade vi

Viktiga länkar och sånt i slutet som vanligt. Nu till idag. Jag började med att äta frukost 13:00 jag får medicin 09:30 varje dag av hemtjänst Mormor sköter medicin i dosett då dom inte har deligaton. heter det så? Iallafall 09:30, 13:00, 17:00, 19:30 har jag punkt insatser jag är nog yngsta i min kommun som har hemtjänst? Jag känner mig lite för ung. Men nog om det nu!

Jag åkte iväg runt 15:00 för Oneblade jakt en rakapparat för er som inte vet min jag har nu har börjat krångla. Jag bor i en stad som saknar Mediamarkt och mycket andra butiker så blir lite klurigt då. Jag vet man kan beställa, men vi vill köpa i fysik butik. Men detta tillhör ju inte riktigt ämnet talsvårigheter. Men en del av min dag / liv. Så ni får veta ändå sådant. Jakten börja på Elgiganten vi har iallafall elgiganten! Sen vidare kanske? Jag skriver detta dagen innan. Och detta är bara förberedelser. Resten skriver jag i morgon eftermiddag när jag vet mer. Vi hittade Oneblade på Elgiganten!

 

Rakapparat eller rakhyvel vad föredrar ni?

View Results

Loading ... Loading ...

 

Efter Oneblade jakten åkte vi till Maxi innan allt hämta jag ut ett paket men mer om det längre ner. Iallafall vi var och pantade på ICA Maxi lite extra klirr i kassan! Behövs verkligen då jag räknat lite fel i min budget. Jag klarar mig ändå ni behöver inte oroa er. Jag tror panten landade på 82 kr så var verkligen dags.

Efter panten, var vi in på ICA Maxi såklart, men tänkte inte gå in på mer så det inte blir tjatigt!

Egentligen skulle jag få två packet hit idag, men då ena kom så sent hämta Mormor det. Och jag får det i morgon men ett packet kan jag iallafall visa er en väskvåg. Hoppas den är pålitlig.

Men till sist då inte för detta och mycket annat idag handla om talsvårigheter. Men detta är min dag! Och jag ser allt som träning så detta blir i ämnet talsvårigheter ändå skål alla. Jag avslutade iallafall med glas på balkongen. Var mysigt så här i värmen.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *