bio med Mamma & som vanligt pankis torsdag igen 😊

Jag kan meddela viktiga saker i slutet! Men nu till idag för gjort nÄgot speciellt. Jag och min Àlskade Mamma var pÄ bio. Jag hade bio checkar sÄ vi anvÀnde upp dom. Filmen dÄ? Fast X en vÀldigt bra film, rekommenderar varmt den! Filmen fÄr 10/10 hjÀrnor jag kan Àven presentera att hjÀrnor har blivit ett poÀng system Àven sÄ som getingar i Expressen, bland annat. Jag var lite kreativ jag rankar ofta saker varför inte komma pÄ nÄgot? Men var super trevligt och jag fick semester frÄn min lÀgenhet. SÄnt betyder massa för mig som spenderar massa tid dÀr.

För er som missat jag har sjÀlv valt studera html med lite CSS kommer lÀra mig allt inom CSS efter men tar en sak i taget börjar med html och CSS gÄr lite hand i hand sÄ lÀr mig mycket CSS med. Och html och CSS har hjÀlpt mig forma sidan / bloggen massa. SÄ detta Àr bra att kunna, Àr glad att jag tog beslutet att lÀra mig detta underbara sprÄk som gÄr hand i hand med CSS som heter HTML om man ska capsa det med.

Ni fick ett inlÀgg innan jag somnade iallafall. Jag ska inte ljuga Àr helt slut. SÄ rundar av hÀr och önskar er alla en bra lÄng helg!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (lÀnk)

kunskap bank och frÄgor dÀr ni kan stÀlla om ni undrar nÄgot om hjÀrnskadan min? (LÀnk)

 

har ni ytligare frÄgor som inte rör hjÀrnskadan? SÄ kontakta mig pÄ messenger. 

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

2 svar pĂ„ ”bio med Mamma & som vanligt pankis torsdag igen 😊”

    • Vincent InlĂ€ggsförfattareï»żSvara

      jag vill vara i god med html först jag studerar dĂ€r eller vad man ska sĂ€ga. 😝

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *