En dag då knappt något händer (⛔️kort inlägg⛔️)

Jag börjar väl med att välkomna er läsare viktiga länkar och annat i slutet.

Men idag ska vi inte stirra oss blinda på det, jag vill iallafall informera väntar packet Postnord ska levera till dörren men lär inte hända. Dom är kända för det (Vi kunde ej levera, du får meddelande var du kan hämta ditt paket) inte det roligaste i morgon är det ju röd dag?! Men jag ger aldrig upp visst jobbigt att vänta men redan väntat typ 1 vecka så fine för mig. Har beställt en Hamburger kung hoodie av E iallafall! Hör och häpna fick beställningen till dörren! Jag var för snabb att skriva det kommer säkert inget 😅

även om jag inte är sponsrad eller har ett samarbete så kan jag ge han lite reklam: https://hamburgerkungen.se/ för fin fina merch! E är känd från Farmen 2023 Sverige.

Men nu till något annat än hamburgerkungen.👑🍔

Turkiet resan börjar närma sig, och en strand handduk är då bra att ha. Jag som älskar Coca-Cola så var det ett ultimata valet när jag idag gick förbi inne på Öob Coca-Cola sakerna att köpa denna. Så jäkla snygg och jag rockar Coca-Cola kan inte bli bättre. Nu till bilden!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *