ny klippt & gångträning lite steg dagen till ära

.Totteshår Enköping (Stora Totteshår) gjorde underverk med mitt långa hår. Det var dags lugnt, och resultatet. Vart ju bra som f får jag lov att säga. Nu redo för Turkiet! Ni som missat åker 11 juni utomlands till Turkiet Mormor bjuder på resan. Och jag är super taggad! Resan är en familj resa med Mamma, Lille syrran, Mormor & jag. Så det kommer säkert bli kul som aa. Jag vill inte svära jag vill vara en bra förebild för yngre läsare.

Sen gjorde jag och Mormor en gammal klassiker nu, vi handlade i samma sväng hem. Lite tjatig men jag vill ändå skriva om min dag och dagens steg: 852 steg. Så nu gör jag mig förtjänt av lite vila. Jag har gjort mycket idag kanske inte mycket för er men mycket för mig?! Jag var iallafall på ICA Westerlund Enköping och handlade cola zero bland annat.

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

1 svar på ”ny klippt & gångträning lite steg dagen till ära

  1. Laila Riihiaho Svara

    Det handlar egentligen om hur många steg du tar, utan vad du gör o planerar. För ett år sen satt du i soffan för att ingen motiverade dig till annat. Nu gör vi saker varje dag som stimulerar dig och gör att du kommer vidare. Du lever inte längre i ett kaos som tidigare.💞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *