MĂ„ndag igen tillbaka till verkligheten men helgen var amazing đŸ˜±đŸ€©

Startar idag med att upplysa alla om att vara med i min giveaway pÄgÄr nu.. Och varje dag kan ni öka vinstchanser! En entries lÄser upp sig varje 24 timmar! Vinst: 17 vita talsvorigheter.se logo stickers. Och 3 stickers som bestÀlldes innan min logo fanns. SÄ lite exklusiva. Jag ger nÀstan aldrig bort dom. Detta vill ni vinna bara! LÀnk: https://www.talsvorigheter.se/giveaway/

Jag Ă€ter Ă€ven middag ute idag, dĂ„ jag ville avsluta helgen med stil varit en dröm helg. Ni överlevde nog Ă€ndĂ„ fast jag inte blogga? Jag la fokus pĂ„ annat, ni förstĂ„r nog. Men nu till middagen ute. Jag Ă„t pĂ„ kebab zone Enköping, ren otur satte sig en barn familj ett bord bort ungarna lĂ€tt illa i perioder och ingen respekt över huvud taget man stĂ€ngde in vĂ€rme igenom att stĂ€nga balkong dörren och det spelades pĂ„ telefoner, jag blir rĂ€dd pĂ„ riktigt nĂ€r smĂ„ barn sitter med senaste iPhone och sĂ„nt jag sjĂ€lv gick vĂ€l i 2an i grundskolan innan jag fick en Nokia 3310? Men pizzan var iallafall god jag vet att vissa kommer skrika rakt ut Ă„t ananas pĂ„ pizza. Men jag vĂ€ljer sjĂ€lv vad jag gillar. Ingen kan sĂ€ga det Ă€r fel? đŸ«Ł

Nog om pizza nu och barn. Jag var efter tyvÀrr saknas det bild. Men jag fick sÄklart trÀna pÄ steg idag Àven! Efter pizzerian sÄ var vi pÄ nya ICA öl korv vart det och lite annat hem med. SÄ nu Àr man slut!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (lÀnk)

kunskap bank och frÄgor dÀr ni kan stÀlla om ni undrar nÄgot om hjÀrnskadan min? (LÀnk)

 

har ni ytligare frÄgor som inte rör hjÀrnskadan? SÄ kontakta mig pÄ messenger. 

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krÀvs mÄlsmans godkÀnnande) ni kan avsluta betalning nÀr ni vill.
Become a patron at Patreon!