Min födelsedag đŸ„ł

.

BĂ€ttre sent Ă€n aldrig? Jag vĂ€ntade in material. SĂ€ger det redan nu sĂ„ ingen blir chockad i morgon. Men ska fira mig dĂ„ med lite vĂ€nner! SĂ„ i morgon Ă€r det instĂ€llt sĂ€ger det redan nu alltsĂ„ bloggen… Jag vill kunna lĂ€gga tid pĂ„ vĂ€nner. Jag hoppas ni flesta förstĂ„r mig! Men om vi ska gĂ„ tillbaka till Ă€mnet födelsedag. Fick pengar, blommor, nyckelskĂ„p, usb sticka till mobilen och hĂ„ll i er kanske bĂ€sta födelsedag present nĂ„gonsin, en öl korv. Och idag firade slĂ€kt mig en som inte kunde idag kommer pĂ„ söndag. SĂ„ detta var kalas 1. Men inte gĂ„r det nöd pĂ„ mig!

jag tar det i lite fel ordning nu men det gör inget va? Iallafall valde flÀskfilé med potatisgratÀng och chili bea till födelsedag middag! Klart som f det var gött deluxe. Jag vill inte svÀra hÀr nÀstan en helig blogg! SkÀmt Äsido. Men en till bild hÀr.

Klart vi inte Ă€r klara hĂ€r. Jag har lite mer men ni flesta vet nog. 😅

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (lÀnk)

kunskap bank och frÄgor dÀr ni kan stÀlla om ni undrar nÄgot om hjÀrnskadan min? (LÀnk)

 


har ni ytligare frÄgor som inte rör hjÀrnskadan? SÄ kontakta mig pÄ messenger.

 

Söker just nu samarbete med nÄgon bloggare hör av er vid intresse!


LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *