Bland annat en gammal besvikelse och idag rehab med stop på Kens

Nu startar vi detta! På sjukhuset fanns det något jag saknade inget mindre än Marabou – cookie doughe stavas det så? Min engelska är inte värds bäst… Men när jag kom ut från sjukhuset efter några månader ingen kan nog bli besviknare än mig slutat sälja? Det var inte ens limiterad?! Snacka om att jag än idag är ledsen! Var min favorit, slog till och med Dumle min näst bästa favorit! Men har slutat tillvärkas tyvärr…

 

Saknar ni något godis från barndomen?

View Results

Loading ... Loading ...

Nog om godis nu, är faktiskt rehab inlägg idag! Jag klev upp redan vid 11:00 är van att sova till 13:00. Men inget man direkt kan styra är det en tidig tid. Det är som det är man får sova i bilen.

Jag fick avbryta rehab besöket, men inte kan man fortsätta träna när smärtan kommer. Men jag vill ju träna för min skull såklart även för Mormor:s skull hon har betalat bensin och avarat tid för att skjutsa mig till Uppsala då skämms man lite när man avbryter! Jag var trött sovit 7:30 timmar i natt och en stund i bilen, och fick ont jag kan kämpa när jag är trött men när smärta kommer så är det kört! Jag är så tacksam att min sjukhus gymnast var så förståeligt all cred!

 

 

Efter träningen / rehab så var vi trots min smärta och det till Kens i Uppsala. Jag åt en gyros tallrik och mycket mat det kan jag lova. Jag tömde allt tog väl 30 minuter att äta upp allt men så värt. Nu behöver jag inte middag idag iallafall! Och bra är väl det? Men ni vill väl ha bilder? Här kommer det!

 

 


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 


har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger.

 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *