Ny dag nya möjligheter igår hände inget men idag så händer det lite

Jag brukar börja med ”hej nya läsare & gamla” men idag då jag vet att sånt hamnar på Twitter etc vill inte framhäva bloggen som tråkig. Så idag kör jag lite länkar och sånt på slutet. Och sociala medier blir länkar idag.

Men nu kör vi igång inte ska jag snacka hål i era huvuden, tyvärr inga bilder men någon bild ska jag komma på? Även om bilden är ifrån idag. Iallafall var på öob och köpte lite inför helgen. Och inte jätte mycket mer skedde så får improvisera här efter.

På torsdag fyller jag 29 år ett år kvar till 30. Så man börjar känna sig gammal! I 9 år har jag fått handla på vuxen affären och 9 år har gått sjukt fort! Känns som att jag var 18 år igår! Men 11 år sedan nu. Tänk vad tiden springer iväg.

Varför det idag inte vart så mycket Mormor såklart inget namn var inte helt kry så vart bara öob. Är man inte helt kry så är man inte det. Jag har full förståelse och sänder via bloggen 1000 krya på dig kramar!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Twitter: talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se


 

Storyn som forma mig (länk)

kunskap bank och frågor där ni kan ställa om ni undrar något om hjärnskadan min? (Länk)

 

har ni ytligare frågor som inte rör hjärnskadan? Så kontakta mig på messenger. 

Söker just nu samarbete med någon bloggare hör av er vid intresse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *