med 4 dagar kvar till födelsedag så behövs mycket fixas

Då jag känner att jag har tjatat klart så behöver jag inte skriva ”Välkomna nya som gamla blabla” men ni kan läsa här om mig om ni undrar något Storyn som forma mig ni kan såklart även ställa frågor här rör det hjärnskada? Så ställ frågor här: Q&A Kunskapsbank nu korta vi ner detta men före övriga frågor tas på messenger blå ikon nere till höger.

 

Sport delen –
endast idag!

Aik gjorde mål på straff men Malmö FF kvittrar med först 1 – 1 sedan även 2 – 1 tyvärr! Och nu 3 – 1 till Malmö men Aik har ett tufft år. Inte jätte chockad, då Aik har en ny tränare. Såklart man inte ska skylla allt på tränaren. Man det går sjukt dåligt för aik i år? Något är fel? Men slut snackat om sport denna blogg är verkligen inte en sport blogg!

Nu släpper vi sporten då denna blogg verkligen inte ska handla om det. Tänkte mest smitta in lite sport. Mitt hjärta brinner för Aik! Jag har tyvärr inga bilder på övriga grejer! Men Mormor har tvättat en filt som brukar vara i soffan. Och jag har köpt in lite för min födelsedag eller snarare dagen efter. Men nog om det.

Och Mormor tvättar och kämpar inför min födelsedag, så 11 maj kommer säkert bli toppen!

Men om vi ska släppa 11 maj. Så idag var jag faktiskt på Ica Maxi Enköping. Jag köpte öl korv som tradition såklart! Men vi köpte även annat lite yoghurt och annat hem hit. Så nu har jag mat hemma någon dag till.

Mycket är på gång men inget jag kan avslöja! Men den som lever får se! Jag har lite grejer på g, men jag kan inte säga något än tyvärr!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter (Ny video här)
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Instagram: Talsvorigheter.se
Twitter: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *