Packet uthämtat igen men nu till mig och lite handling hem sist men inte minst jag åt mat på Dinners

Hej läsare nya som gamla vill ej låta tjatig, men vill ni veta mer om mig så tryck här: Storyn som forma mig. Ni kanske har frågor efter om det rör hjärnskadan min så ställ frågan här: Q&A (Kunskapsbank). Rör det inte hjärnskada? Så fråga på messenger blå ikon nere till höger!

Nu kör vi igång, men detta står inte i titeln. Idag är det X-cruise och jag är inte med läget är annorlunda nu mot förr. Man får glömma det mörka och se ljuset även om det är tufft. För er som inte vet vad X-cruise är? Här kommer en video! Innan videon behöver ni veta varför jag inte åker just nu! Jag fokuserar på mig istället att bli 95% frisk även om jag aldrig blir 100% frisk. Så går hälsan först event efter! Även om det är tufft att missa vet jag dom finns nog kvar när jag är skick att åka igen. Men nu till videon!

När allt mörker har dragit bort, så är det dags för ljusare saker som nu. Jag har hämtat ett packet överraskning till Mamma bland annat. Och lite förberedelser inför nästa helg jag fyller 29 år på torsdag! Sjukt att man nästan är 30 år… Men lätt är det inte att hämta packet halva stan för att hämta? Såna gånger överväger jag att ta postbox istället som ska finnas i närheten här? Men nu är iallafall mitt packet hemma.

Sen efter packet hämtning så åkte vi och handlade på Ica Maxi Enköping. Min… traditon… köpa… ölkorv… bröt… jag… såklart inte idag heller! Man kan ju inte bryta traditioner?! Så sagt och gjort gick ifrån Mormor för att ta en öl korv. Med öl korven på plats kunde jag sen gå lugn med Mormor runt jag behövde lite hem.

Efter Ica så överaska Mormor mig med mat på Dinners eller överraskning är att ta i hon skulle överaska mig med Sarajevo först men var stängt, så Mormor fråga ska vi ta Dinners? Och jag kan inte tacka nej till Dinners älskar doms mat. Så sa ja eller i mitt fall svara med tummen upp då jag knappt kan prata. Var 10 / 10 mat som alltid där jag kan inget annat säga. Är det Fredag så är det.

Men något ni inte vet och jag inte nämt är att jag har igår stuckat tån stavas det så? Vissa grejer har jag svårt att stava till… Men gång gjorde inte jätte ont värre när man skulle sätta på sig skon! Då skrek jag aj. Men efter gjorde det inte jätte ont. Var väl lite obehagligt att gå men inte mer. Jag kämpar på!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Twitter: Talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *