fika på stan, ett armband på posten och pankis torsdag

Hej läsare nya som gamla!

innan vi går in på idag, kommer här lite informationen om mig Storyn som forma mig ni kanske undrar saker efter rör det min hjärnskada? Så fråga här Q&A (Kunskapsbank) någonting som ej rör hjärnskadan min? Men ni vill ändå fråga? Så fråga på messenger. Blå ikon nere till höger (för övriga frågor).

Om vi ska köra igång denna torsdag? Först av allt så åkte jag ner på stan med Mormor. Vi fikade hon hämta ut något paket och jag fick vid fika stunden verkligen träna på att skura bitar med sked åt en kladdkaka och den var hård som betong när man skulle göra små bitar men god lätt en 7 / 10 kladdkaka Tammefors Enköping ej sponsrad eller samarbete. Då den var hård så 7 / 10 annars 9/10. Men övrigt så var fikade med Mormor toppen en 10 / 10. Man ska inte blicka för mycket på det dåliga utan lägga energi på det bra.

Sen efter Tammefors så hämtade Mormor ut något paket hon hade beställt på internet. (Redan nämt att Mormor hämtade ut ett packet) men nu går jag in på det mer. Jag fick på messenger av Mormor lång kö så trodde jag skulle få vänta 20 30 min men Mormor var väl klar på 10 minuter. Packet är hemligt för mig en födelsedagspresent till mig så jag får inget veta. Och bra är väl det? Vad tråkigt om födelsedagspresent skulle vara avslöjande. Där fota jag dock inget!

Nu till en tradition varje Torsdag, så äter vi pannkakor inget undantag idag. Mormor står och gör pannkakor varje torsdag, och sen när hon är klar så tro det eller ej vi äter upp dom? Varje torsdag får hon 10 / 10 i betyg på mat av mig även idag vart det 10 / 10. Mysigt att ha en sån tradition!

Jag fick även ett armband av en aik tjej, kommer ej ihåg ålder men hon har varit jätte sjuk. Hon är bara barnet! Tycker sånt är hemskt. Så när jag på Facebook såg hennes Mammas inlägg om att man kan beställa pärlarmband så var det så självklart att köpa. Tycker hon har ett sånt driv! I framtiden tycker jag att hon borde driva företag!

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Twitter: Talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *