Lite shopping och Mammas suprise middag

välkomna nya som fd läsare, här skriver jag om allt men ska egentligen handla om ämnet hjärnskada. Jag skriver dagens aktiviteter och även framsteg, mycket mer där till ni kan läsa mer om just mig och Storyn som forma mig här (Storyn som forma mig) ni kan även bidra till min kunskap bank om frågan är något med hjärnskada? (Q&A Kunskapsbank) för övriga frågor kontakta mig på messenger blå ikon nere till höger.

Nu vevar vi igång maskinen även känt som dagens blogginlägg! Först börjar vi med Capio vårdcentral Enköping tog idag en spruta signifor som jag behöver varje månad fass text – om sprutan jag tar den varje månad och tagit den i många år nu. Och jag mår bra av den.

Sen efter Capio så åkte vi och handlade lite inte ovanligt? Men jag går då mer än annars. Steg idag: 1361 steg men om vi faktiskt inte ska fokusera mer på steg även om gång träning är bra. Jag var med Mormor när hon handlade. Bland annat såg jag en nyhet av Marabou jordgubbs choklad? Jag behövde bara köpa den. Eller om vi ska vara ärliga? Mormor köpte den till mig. Ska bli intressant att testa den.

Och efter överaska Mamma mig med middag idag. Vart fish and chips. Trevligt med lite besök av Mamma! Hon jobbar normalt massor så man får ta vara på tiden när hon kan komma över. Maten var 10 / 10 såklart alltid 10 / 10 när Mamma fixar käk. Just därför blir jag extra glad när jag hör att Mamma ska överaska!


 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Pinterest: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Instagram: Talsvorigheter.se
Twitter: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

 

UPPDATERING!!!

JUST DET LITEN UPPDATERING AV TALSVORIGHETER.SE!
JAG HAR EN NY GIVEAWAY IGÅNG!


Giveaway

2 svar på ”Lite shopping och Mammas suprise middag

  1. Marie Svensson Svara

    Vad glad jag blir att läsa , jag gillar att umgås med dig över en bit mat när tillfället ges för det 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *