Ett packet hämtades ut, lite shopping och gå träning

hej läsare nya som gamla ni kanske undrar om min hjärnskada eller mig? Ni kan läsa lite här Storyn som forma mig ni kan även bidra till kunskap banken och jag svarar från hjärtat Q&A

har ni mer frågor och det rör inte hjärnskada? Så kan ni höra av er på messenger. Blå ikon nere till höger för att nå mig på messenger.

Nu kör vi igång denna dag tycker jag. Men tyvärr inget om hjärnskadan min idag eller lite gått nu 1100 steg. Gång träning är extra bra för mig. Låt mig flika in med lite fakta jag har gjort om lite i kunskap bank men inget som ej rör hjärnskadan där. Allt annat kommer tas bort. Men snälla ställ lite frågor och bidra med kunskap. Allt kommer svaras på, ingen fråga är för dum. Men nu tillbaka till idag! Jag har varit och hämtat ut en brand släkare, vuxen poäng på mig. Släckare är en 6 kilo pulver släckare. Så fall det börjar brinna är jag rustad.

Men något som ej finns på bild. Är dagens shopping. Först hämta vi ut ett packet var brandsläckare. Sen efter var till Coop lite behövdes handla. Och sista butiken vi stannade vid var nya Ica. Lite komplement till Coop köpet. Så jag har faktiskt gått lite idag. Men mer om det, har ni nog redan läst?

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Youtube: Talsvorigheter
Twitter: Talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Pinterest: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

Nyhet: nu kan ni se alla sociala medierna på sidan av inlägget!

Har ni en brandsläckare?

View Results

Loading ... Loading ...

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *