Spontanare till Västerås kul att det händer saker

Välkommen nya läsare som gamla här får ni följa min resa med hjärnskada om ni undrar mer? Så läs här innan frågor. Storyn som forma mig ni kan självklart fråga men just hjärnskada frågor här för att alla ska kunna läsa detta kommer bli en kunskap bank för ämnet hjärnskada Q&A. Vill ni istället fråga annat som inte rör hjärnskadan min? Så fråga på messenger har ett plugin för det här. Ni kan hitta messenger på blå ikon nere till höger.

Men nu kör vi igång dagens, lite gång träning idag varje gång jag tränar något. Så används hjärnan dom delarna som normalt ej används. Steg idag kul fakta för er [1557]. Vi var först till Dollarstore i Enköping men det vi letade efter fanns inte. Så vi åkte till Västerås för större utbud. Och det vi sökte hitta vi till slut. Men innan han vi med 2 Dollarstore Enköping & Västerås. Så inte jätte konstigt att det vart lite steg.

Vi var efter Dollarstore Enköping till Dollarstore Västerås, men där hittade inte det vi sökte. Vi åkte vidare till Öob Västerås och där hittade vi till slut på Öob inte Dollarstore tyvärr. Men skulle vi hitta den redan i Enköping. Då skulle aldrig resan till Västerås bli av så man ska väl vara glad att man inte hittade saken i Enköping.

Men efter all shopping är det dags för käk. Istället för tråkig mat hemma så väljer jag & Mormor. Tidigare idag att äta ute på ett ställe jag är väldigt bekant med. Varför jag säger tidigare, är för jag nu är hemma. Men om jag ska avslöja stället? Hamburgeriet, ni är väl inte förvånade? Jag är nästan en stammis där och är sjukt tacksam till Mormor som alltid har bjudit hittills. Idag åt jag standard [Storbondens Storbonde] med dirty fries. Och läsk till istället för vanlig tråkigt läsk dricker jag nästan alltid Hamburgare kungens läsk. Självklart fota vi även det.

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Twitter: Talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Pinterest: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se
Youtube: Talsvorigheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *