Jönköping del 2 – brandlarm väckte mig

hej läsare nya som gamla

Hoppas ni haft en bra helg hittills? Här bloggar jag om mitt liv har en hjärnskada och ni får läsa allt här om mitt liv idag och minnen från förr. Fall ni vill läsa mer om mig? Klicka då här: Storyn som forma mig vill ni ställa frågor efter att ha läst? [Detta är endast för hjärnskada] Q&A övriga frågor kan tas på messenger, för er som ej är vän med mig. Kontakta mig då på blå ikon nere till höger på sidan du behöver själv ha messenger.

men nu går vi till idag som vanligt! Jag börjar väl i morse, för på hotell är man inte vaken 8 på morgonen normalt. Men idag vart jag och Mormor väckta brutalt. 2 brandlarm köt högt så exakt alla ska höra. Jag med hjärnskada är normalt inte snabb på att klä på mig. Men i morse då gick det allt fort. Jag struntade i strumpor som tar längst tid. Allt annat gick fort. Jag vet inte vad som drog igång larmet. Men nog lätt det.

När allt går åt helvete, behöver man se från en positivare sida vilket jag försöker men inte det lättaste… men något som är positivt, jag och Mormor åt lunch med syrran. På ett ställe i Jönköping Jensen något hette det. Jag och namn är hopplöst. Men det var trevligt och Mormor bjöd så får säga tack nu tidigare har jag inte kunnat… Och nu bilder från restaurang besöket! Resten kommer Men inte nu tyvärr.

Efter det gick vi till hotellet, ja vi gick och idag har jag gått massa steg enligt telefon idag är… Ni är säkert nyfikna? Nu kör vi 3567 steg! Inte ofta jag går så mycket. Men idag hände det. Och jag är sjukt stolt!

Sen lite äventyr med Mormor men tyvärr kommer ni ej få veta vad tyvärr. Men kul att hitta på saker inte bara uggla på hotell rummet!

Nu kommer resten av dagens bilder kan även avslöja det kommer i morgon lite systemkamera bilder på sociala medier jag kommer säkert ta med dom i morgon dagens inlägg. Men lovar inget!

 

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Twitter: Talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Pinterest: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *