Inlägg 2 – 2, dag 1 i Jönköping

Nya som gamla jag heter Vincent Westerberg och är 28 år jag skriver om livet med hjärnskada här allt inom mitt liv till och framsteg. Men har du frågor om hjärnskadan min? Så läs här för nästan allt: Historien som forma mig har du frågor efter och det är om min hjärnskada? Då kan ni ställa dom här Q&A. Övrigt i frågeväg tas på messenger. Ni hittar messenger om ni klickar på blåa ikonen nere till höger!

Nu hoppar vi till idag är trots allt i Jönköping. Har träffat syrran, för första gången även hälsat på henne i hennes lägenhet. Var kul och kul att någon som nästan förstod allt jag sa. Det är sjukt stort. Jag kände mig speciell, var speciellt att syrran förstod nästan allt. Och mycket är så lätt om någon förstår mig. Självklart inte en känga till Mormor hon har bjudit på massa och kört hela vägen till Jönköping. Jag är så tacksam! Tack för allt.. 😊❤️

 

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Twitter: Talsvorigheter.se
Pinterest: Talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *