inlägg 1 av 2 – morgon pigg

Ja ni hörde rätt 2 inlägg idag, vilken lyx va? Det är ju ändå fredag. Till nya läsare som undrar över mig och varför bloggen heter talsvorigheter? Läs då här Storyn som forma mig [Länk öppnas i nytt fönster] Hoppas ni kommer trivas här?

Jag drar nu igång inlägget idag är bara lite kodat av html. Då det är jobbigt och tidskrävande kommer jag bara ibland ge er sånt som igår. Jag vet det är bra träning men tar fan många timmar. Jag hoppas ni gillade det? Var sjukt tufft och gjorde det för er skull!

Men till idag efter 5 timmar sömn väntar snart en lång bil resa till Jönköping. Lillasyrran pluggar där. Jag hoppas på sömn i bilen fan om man ska svära lite det är fult. Men 5 timmar är inte mycket. Så jag kommer verkligen behöva sömn idag. Och 5 timmar något i bil bjuder upp för massa sömn vilket är bra.

Jag har inte mycket i bild väg att bjuda på i detta inlägg, får vara kreativ. En bild på min Datorhörna dödar inte. Och en balkong bild? Detta är ändå inte huvud inlägget idag. Mest för att skriva av mig.

Men nu väntar jag mest på att klockan ska bli 9 väntan på Mormor är olidlig. Jag är hungrig, så jag väntar på Mormor då det är speciellt idag så är hemtjänst avbokat.

Sociala medier:
Tiktok: Talsvorigheter
Snapchat: Talsvorigheter
Twitter: Talsvorigheter.se
Pinterest: Talsvorigheter.se
Instagram: Talsvorigheter.se
Facebook sida: Talsvorigheter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *