En ny hemsida & jag har jobbat massa med sidan. Lite annat med.

Blogg inlägg – ny hemsida & jag har jobbat massa med sidan

Hej läsare nya som gamla undrar ni något om mig? Då jag inte har fått frågor i Q&A så hänvisar jag er till: Storyn om mig här kan ni fråga om det rör hjärnskadan min. Q&A övriga frågor hänvisas till messenger (blå ikon) nere till höger.

Nu kör igång. Mycket har hänt på 1 & halvt dygn. Nytt tema och allt är omformat massa html. Just det när vi ändå pratar om html. Detta inlägg är bara byggt på html. Ultimata sättet att träna. Jag hoppas ni vänjer er med ny gamla Talsvorigheter? Jag kände det var dags för Talsvorigheter att få ett lyft. Så jag startade underhålls läget mest för att jobba ostört. Men nu är mitt jobb offentligt. Ingen är mer nöjd än mig.

Pankis torsdag, varje torsdag äter jag pannkakor med Mormor hennes recept sjukt gott! Och idag är inget undantag. Börjar alltid med ärtsoppa inte alla som gillar det som måltid, men jag älskar det. Och efter är det dags för pannkakor och sjukt vad det är gott. Jag äter med sylt och glas. Men andra äter annorlunda, inte rätt eller fel. Alla äter olika och det gör mig noll!

Övrigt då? Jag kan avslöja i morgon åker jag till Jönköping. Ska hälsa på syrran. Ska bli kul, även om det är kämpigt att träffa nära och knappt kan prata. Men viktigt att ibland få semester från vardagen här hemma. Kommer självklart fota massa. Jag kan avslöja även att systemkamera är med. Har inte fotat med den på lång tid. Så lite kul att även den följer med!

Jag är med och det är väl huvudsaken? Och förbereder inför avresa i morgon och nu är allt klart olja påfyllt, luft i däcken, tankad och klar och en sak till men inget ni får veta. Man kan inte vara mer förberedd. Skönt att veta allt är klart.

Jag var även idag och handlade på Ica Maxi Enköping hem hit har inget med resan att göra. Med behövdes och jag fick gång träning 1+1=lika med super bra. Och självklart följde jag min tradition när man är på Ica Maxi köper jag alltid en öl korv. Och utöver öl korv. Köpte vi även eftermiddag fika.

Detta är min vardag och mycket handlar inte om hjärnskadan min så mycket. Men ni får min vardag en del av min tillfrisknande fas. Undrar ni mer? Läs där uppe för länk och fakta. Jag vill inte bara skriva tråkigheter. Ni får allt ur mitt liv här.


Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Twitter: Talsvorigheter.se 

Instagram: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se 

Facebook sida: Talsvorigheter.se

FÖLJ FÖR CONTENT OCH NYHETER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *