fika på stan, shopping på Ica och lite ärenden på stan med.

Innan vi börjar vill jag mest uppmärksamma nya som gamla läsare detta är en blogg om mig där ni bland annat kan läsa om framsteg, rehab och dagens alla aktiviteter och mer såklart jag som skriver heter Vincent Westerberg vill ni bidra till min kunskap bank så samtidigt får ni svar på era frågor isåfall här: https://www.talsvorigheter.se/cm-answers-sample-page/

vill läsa mer om mig? Så läs här: https://www.talsvorigheter.se/om-mig/ har en hjärnskada så ni vet.

Vill ni stötta mig ekonomisk? Och självklart får något tillbaka. Har 3 nivåer ni som blir patreon:s är supportar och i mina ögon hjältar. Ni kan självklart avsluta när ni vill betalning dras en gång i månaden. I Sverige måste du vara 18 för att betala sånt och ingå i en prenumeration. Här kan ni bli med i min Patreon: patreon.com/user?u=91824493

Om man nu ska gå in på idag då.

Jag var först till Ica Mormor handla hem lite hit. Och där såg jag en jag inte gillar jätte mycket. Självklart kommer jag inte säga namn eller mer om det! Iallafall Mormor handla hem hit yoghurt och lite annat tyvärr minns jag inte mer än yoghurt.

Efter Ica så var ner på stan Mormor bjöd på fika på Systrar 2 en random kille där inne sa till någon i telefon systrar 3 lite fel men kul klia i mig ville visa 2 men såklart lätt bli. Jag valde idag doms kladdkaka så många gånger jag ätit doms kladdkaka nu och fortfarande en favorit betyg på kladdkakan 10 / 10. Och jag drack i vanlig ordning Cola Zero till den jag är inte sponsrad eller har samarbete med Cola. Men jag önska det.

Sen innan kafé två systrar egentligen lite fel ordning innan iallafall så hämtade jag ett paket tillbehör till min nya ipad. Ett tangentbord kostade typ 2500 kr men värt har ingen fungerande bärbar dator. Och vill kunna även när jag inte är hemma plugga html och CSS. Nästa steg är certifierad html devloper. Men självklart långt borta nu. Men iallafall bild på ipaden med tangentbord här.

Sen efter fikat nu i rätt ordning så hämtade Mormor ut medicin till mig när man ändå är på stan så är det lika bra och lösa allt. Var sjukt mycket folk där så jag gick till bilen Mormor gav mig bilnycklarna så jag kunde öppna och sätta mig. Slog på en pod i väntan på Mormor, jag vet verkligen hur man tar vara på dö tid. Till slut kom Mormor var ju super synd att det nästan tog 30 minuter men ändå dumt att vara depp över de.

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter 

Twitter: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se 

Facebook sida: Talsvorigheter.se


FÖLJ FÖR CONTENT OCH NYHETER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *