Rehab dagens stora grej

Innan vi drar igång, så vill jag bara säga välkomna nya läsare som gamla. Bloggen handlar om hjärnskadan min och resan att lära sig tal, gång och mycket annat. Jag tänker inte gå in på mer idag ni kan fråga (fråga mig) öppet för alla att läsa detta är en q&a tänkt som kunskaps bank exakt alla får fråga där vad som men håll er till ämnet hjärnskada. Vill man vara privat det går med klicka då (varning du måste då ha messenger) klicka då på den blå ikonen nere till höger. Här kan ni läsa mer om mig samlat det mesta. https://www.talsvorigheter.se/om-mig/

Nu kör vi igång, rehab i Ultuna idag då. Sista gången min nuvarande logoped jobbar är sorgligt som fan när jag gick efter dagens besök kommer straxt gå in på det. Så var det sjukt jobbigt att hålla tårar inne är en ganska känslig person gråter för mycket. Men om man bortser när jag i början kom till rehab I ultuna hade då en annan något besök var inte bra för mig. Så fick min gamla logoped tillbaka. Idag var sista gången som sagt jag träffa den väljer att inte kategorisera kön så den. Varit med ända sedan jag låg på sjukhuset hjälpt mig massa. Utan den personen skulle nog inte jag leva, prata iallafall lite även om det är extremt otydligt. Så ett stort tack av mitt hjärta ❤️.

Rehab besöket då om vi ska djup dyka i det. Jag kom in i ett rum Jag är väldigt bekant med. Trevligt rum finns nog inte något att klaga på där. Jag fick sätta mig ner i en stol jag är så rutinerad så visste precis var. Jag gav Mormor hon är med på alla besök, jacka och keps. Sen starta vi. Talträning hela besöket. Var cs inriktning, vissa ord var läskigt tydliga typ som att jag kunde prata. Andra var svårare. Jag var trött så besöket gick inte att fortsätta hälsa prio 1 men även om jag var trött så kunde jag idag vara lugn och sansad. Inte som förut gick iväg när det vart jobbigt nästan alla besök vart jobbiga.

Jag har nu gått från 2 besök om gången till 1 besök. Nu kan jag fokusera mer och känna ett mer lugn! Vilket märks tydligt jag är mer fokuserad på besöken. Framförallt lugn men nog om lugn precis skrivit om det.

Efter rehab så åkte vi till Tacobar Uppsala. Ofta man äter där. Men idag åt jag inte enchilada utan nacho-tallrik. Skönt med lite variation. Var gott, men sakna hettan jag är ett stort fan av lite styrka men om det är för starkt går bort för mig! Men ska jag ge dagens mat betyg så 5/10 sakna hettan. Ingen sås heller. Så därför 5 med sås och hetta skulle dom få 8/10. Jag har bara gett en restaurang 10/10 det är Hamburgeriet i Västerås. Men nog om mat eller inte helt slut på mat här kommer bilder!

Innan jag avslutar med sociala medier, så ett stort tack Mormor för idag och tack för maten sjukt tacksam.

Sociala medier

 Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter 
(nästan alla accepteras där)

Twitter:Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

FÖLJ FÖR CONTENT OCH NYHETER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *