Lite shopping sådär på en söndag

Innan vi kör igång vill jag hälsa nya och gamla hit till talsvorigheter.se jag som skriver heter Vincent. Och bloggen handlar om mitt liv med en hjärnskada som kom efter Covid I huvudet och hjärninflammation. Idag är mycket annorlunda i mitt liv. Jag kan exempel inte prata knappt. Och om ni undrar mer så får ni läsa här https://www.talsvorigheter.se/om-mig/ jag kan även svara på frågor Q & a (frågor till mig) öppna frågor alla kan läsa mest för att kunna dela information med alla som en kunskap bank. Vill ni istället ställa frågor privat? Använd då blå ikon nere till höger. Ni måste ha messenger då. Jag svarar på nästan allt ingen fråga är för dum. Och känner man mig självklart kan fråga på sms eller dylikt med.

Nu hoppar vi till idag då. Då inte jätte mycket intressant hände. Men självklart ska ni här få inlägget. I morgon är det rehab besök igen lite mer intressant då. Idag då, handla lite på nya Ica eller Mormor handla kanske man ska säga så inget blir fel. Jag gick med mest för att träna på gång. Idag 941 steg bara och sömn 10 timmar. Bättre än igår tror jag? Tyvärr inga bilder på dagens shopping.

Efter var jag hem till Mormor ett tag för hon Mormor fixade med tvätten. Lite lång tråkigt men sysselsatt mig med telefonen så det funkade okej ändå.

Inte jätte mycket har hänt idag, en typisk söndag.

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Twitter: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se 

Pinterest: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

FÖLJ FÖR CONTENT OCH NYHETER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *