Jag är trött, förbannad inombords och idag var jag till Västerås

Hej läsare nya som gamla bloggen handlar om min hjärnskada i fiol fick jag covid I hjärnan som vart en hjärninflammation och där efter tappade jag tal, finmotorik och mycket annat.. Undrar ni något använd q&a (fråga mig) öppet för alla att läsa. Du kan även vara privat såklart använder du blå ikon länstrafiken ner till höger kommer du åt mig via messenger. Jag kommer ta bort (Konta mig) bara för patreons supporters som väljer max paket.

Vill ni supporta mig? https://www.patreon.com/user/membership?u=91824493 här kan ni göra det.

Vill ni läsa mer om mig? Idag kommer även ett klipp där. https://www.talsvorigheter.se/om-mig/

Om jag ska gå in på idag då. Först var planen Brogrillen men just idag var det loppis i närheten så passade sig inte. Så jag frågade Mormor i natt om vi istället kunde åka till Hamburgeriet? Och i morse när Mormor vaknade fick jag ett ja. Jag misstänkte i natt när jag skrev att hon sov. Så var ju bra att hon inte svara då. Men jag var iallafall på Hamburgeriet jag såg E lika kul som alltid att se han. Men tyvärr såg inte E mig. Men huvudsaken att E sköter sitt jobb jag är bara en gäst ju. Och bilder vill ni nog ha? Idag testade jag även en ny läsk kungens Apelsin kul med nytt. Men nu självklart bilder!

Efter var vi självklart som alltid när ändå var i Västerås iallafall nästan alltid självklart inte gämt. Men iallafall idag var vi till Eko i Västerås. Lite av varje handlades där. Och självklart även om vi har pratat klart om Hamburgeriet så tack för allt idag Mormor 🙏

Efter var väl då humöret börja svikta. Först går mina nya solglasögon sönder misstänkte det då det var skit kvalitet underleverantör Wish? Inte officiellt men misstänker detta… Då leverans är lång. Hemsida kommer jag tyvärr inte berätta! Då det vore brottsligt. Har precis sagt att företaget är skit? Vi var iallafall vid en camping och åt glas. När brillor gick sönder och mer kommer till det nu. När allt är skit flyger en geting runt mina ben. Jag är livrädd för getingar. Men kul att se årets första geting. Självklart ska man vara positiv även när man egentligen vill vara negativ. Lite mer bakgrund varför jag var irriterad och trött. I natt såg jag en serie Maskineriet kunde inte slita mig så fem sov jag till 1, 9 timmar sömn. Så inte jätte konstigt att jag var trött.

FÖLJ FÖR CONTENT OCH NYHETER OM BLOGGEN HÄR!

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Twitter: Talsvorigheter.se 

Instagram: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *