Lite av varje

Hej läsare nya som gamla jag har en hjärnskada och kan inte längre prata fick covid I hjärnan och på det hjärninflammation mer här: https://www.talsvorigheter.se/om-mig/ såklart ni även kan fråga om ni undrar något är nästan öppen för allt. Mejl (kontakta mig), för q&a öppna frågor alla kan läsa och jag svarar såklart, vill ni använda messenger istället? Går bra också, blå ikon längst ner till höger, ej vänster.

Om man ska köra igång?

Först av allt ingen bild där var jag på Willys. Mormor behövde lite därifrån. Det gick super bra!

Sen vidare efter Willys till Dollarstore självklart Dollarstore hur skulle livet vara om jag inte handlade där eller inte jag utan Mormor handla till mig. Svårt att säga tack på plats då jag ej kan prata så nu får du ett mega tack. Där tog jag faktiskt en bild och nu får ni den.

Just nu pågår det inga tävlingar, men kolla in ibland här https://www.talsvorigheter.se/giveaway/ rätt som är det en tävling eller man kanske ska säga giveaway?

Sociala medier:

 

Snapchat: Talsvorigheter

Tiktok: Talsvorigheter

Twitter: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se 

FÖLJ FÖR MER CONTENT OCH NYHETER OM BLOGGEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *