En dag då det är varmt deluxe

 

dagens blogginlägg

 


Är du ny här?

Läs då om du är ny och nyfiken på mig? https://www.talsvorigheter.se/om-mig/ jag har en hjärnskada och kan inte prata… Du kan självklart fråga om du undrar något. Är öppen för egentligen allt. För att nå mig använd q&a (frågor) dessa frågor kan alla se. Vill du istället vara privat? Använd då (kontakta mig) för mejl eller för messenger Använd blå ikon nere till höger.


Till idag.

Idag har jag ätit glas på stan ute första gången i år. Skönt väder ja allt är på top. Mormor bjöd mig. Så ett stort tack. Och kul att man nu kan sitta ute utan att frysa. Så lite kul ända som var negativt. Barn som störde vissa som satt och åt glas med majblommor försäljning fan har dom personerna noll respekt? Jag kan störa mig, men inte min ensak att avgöra om det var störande då andra människor vart drabbade. Men varje individ har rätt till en åsikt. Detta var min.

Nyhet

Nyhet idag. Jag testade att forma inlägget med html kod. Hoppas det inte gjorde något jag över bara.

 

Sociala medier

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter (acceptera alla nästan) 

Twitter: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *