En speciell onsdag ny Ica butik öppnas i Enköping

hej läsare nya som gamla jag heter Vincent Sjöberg Westerberg, 28 år fyller 11 maj så snart 29 år. Jag har en svullnad på hjärnan som påverkar tal, finmotorik, balans och mycket mer. Mycket event man missar. Men jag kan med andra ord säga att jag har en hjärnskada. Ni kan läsa mer här om ni är nyfikna jag går mer in på området där och hur jag fick min hjärnskada. Ni kan kontakta mig för frågor. Har mejl forum (kontakta mig) messenger den blå ikonen längst ner till höger också om man föredrar messenger. Länken om mig här: https://www.talsvorigheter.se/om-mig/

Nu kör vi igång, ny Ica ersatte två gamla. Lite större lite finare, men ligger längre bort från mig tänker på alla stackars gamlingar som nu har svårt att ta sig ditt. Men om man bortser från det! Lyft för Enköping. Jag var inte på invigningen men var ner senare på dagen. Sjukt hur mycket folk det var. Men hoppas inte det alltid kommer vara det? Men trevlig butik förövrigt om man ska ska vara tydlig utan att att virra runt er i text…

Efter Ica så bjöd finaste Mormor på fika på systrar 2 i Enköping. Nytt för denna gång vi satt ute. Vädret skriker vår. Nu 14 grader hur varmt och skönt är det inte? 14 grader vår värme är bra för Sverige. Men om vi nu ska släppa vädret vi kan konstatera att det är varmt och skönt (något vi har längtat efter) men nog om vädret nu. Jag åt idag en morotskaka på café Systrar två. Ni kanske nu vet att jag har fikat där? Men gött att avsluta en stressig dag så.

Sociala medier:

Tiktok:Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Twitter: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Följ för nyheter och content.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *