En begravning idag

Idag kör vi gång direkt inget snack först ni som undrar mer om mig läs detta https://www.talsvorigheter.se/om-mig/

En begravning idag då? Då undrar ni säkert vem har dött? Jo min adoptiv Morfar egentligen inget för mig men var där när jag växte upp lite. Han adopterade Mamma därför kallar jag Han för adoptiv Morfar. Självklart nämner jag inte namn i detta fall heller. Respekt till anhöriga. Men lite speciellt att gå på en begravning när man inte kan prata. Vill finnas där igenom att stötta men kunde inte. Viktigast vara där med Mamma såklart.

Efter begravning fyllde Mamma faktiskt år en begravning i födelsedagspresent är ju sådär… Så efter det tråkiga så bjöd vi jag och Mormor hit Mamma för födelsedag fika. Och bilden på mig är kläder jag hade idag på begravning samt Mammas födelsedag fika. Tyvärr ingen bild men efter begravning innan vi fika så svängde vi förbi VN i Enköping. Finns nu bara ett VN i förut fanns det fler men tänker inte gå in på vad det är för butik bara att man måste vara 18+ för att handla där. Mamma fick en födelsedag present av mig därifrån. Men efter då var det födelsedag fika Mamma fick en blomma av mig och Mormor så efter tråkigheter något mer positivt!

Hur ska folk veta runt mig att jag inte kan prata ja sånt funderar jag ofta på. Finns det någon bra lösning på sånt? Välkommen över allt där ni kan nå mig med tips.

Vill även tipsa er om denna sida, i dagarna kommer en ny tävling ut. https://www.talsvorigheter.se/giveaway/

Glöm inte heller just nu pågår en giveaway där priset är en mugg med talsvorigheter.se och ditt namn du vill ha. Värde 288 kr totalt. Jag har inget samarbete eller är inte sponsrad av någon. Tävlingen pågår för fullt ni behöver följa några steg för att delta men går fort kan jag lova. Snart slut vill ni vinna skynda er att signa upp er. https://gleam.io/j1fp6/mugg-giveaway om 5 timmar slutar den i skrivande stund.

Sociala medier:

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Instagram: Talsvorigheter.se

Twitter: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

FÖLJ FÖR CONTENT OCH NYHETER.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *