Min måndag utan bilder kan lägga in en bild på mig

Till nya läsare gamla också såklart om ni vill ha repetition? Här skriver jag i huvudsak om mitt liv med min hjärnskada. Hjärnskada är ju ett brett ämne. Men i mitt fall fick jag efter en hjärninflammation som kom med covid I huvudet. Detta är skit ovanligt! Covid I huvudet alltså… Har ni mer frågor? Kontakta mig.

Om vi ska köra igång karusellen trots att jag inte har bilder idag. Först av allt så gick jag 1378 steg idag så jag har även idag rört mig. Jag har tränat på gång på Coop Enköping först sen Ica maxi Enköping. Så blivit lite gång idag. Får väl ge mig själv en klapp på axeln för idag.

Nog är även våren här 13+ nu så varmt kan man lugnt säga. Här hemma går fläktarna redan. Så misstänker att även denna sommar blir varm.

Men självklart ska ni nu få bilder kommer 2 till lite längre ner. Men innan dom 2 kommer så kommer lite annat… Har en ögoninflammation så mobba mig inte!

Glöm inte heller just nu pågår en giveaway där priset är en mugg med talsvorigheter.se och ditt namn du vill ha. Värde 288 kr totalt. Jag har inget samarbete eller är inte sponsrad av någon. Tävlingen pågår för fullt ni behöver följa några steg för att delta men går fort kan jag lova. https://gleam.io/j1fp6/mugg-giveaway Nu 28 timmar kvar så passa på nu för chansen att vinna du med.

En fråga istället för bilderna. Så ni iallafall får något!

Är du med i min Giveaway?

View Results

Loading ... Loading ...

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *