En lördag, inte direkt som vanligt

Innan vi drar igång vill jag börja med att hälsa nya som gamla läsare välkomna hit. Vill ni vara med och hjälpa talsvorigheter.se ekonomiskt? https://www.patreon.com/user/membership?u=91824493 om inte ni vill betala ändå hjälpa? Sprid ut bloggen till alla ni känner.

Nu kör vi igång annars lär det inte bli ett inlägg. Min dag i text.

jag har idag fått ögoninflammation därför jag ej är på bilder. Men idag tar jag allt i rätt ordning! Jag började denna dag klev upp, satte mig vid datorn. Sen var det dags runt 2 att ta covid vaccin spruta 4 (anti vaxare) ni behöver inte läsa. Utan vaccin hade jag nog varit död? För er som inte vet fick förra året covid I hjärnan som vart en hjärninflammation och tyvärr efter fick jag en hjärnskada. Kan idag ej prata, finmotorik är borta. Balans är borta men fått tillbaka lite. Injektion gick jättebra och efter fick jag noll biverkningar. När jag ändå tog passa Mormor på att ta en spruta med. Lika där noll biverkningar.

Nu är jag helt slut för efter uppsökte vi först Dollarstore Enköping och sen Ica Maxi Enköping. Så har gått en del idag även steg enligt mobilen 1862 mitt mål är 2000 om dagen. Så inte långt borta. Men 1862 steg är verkligen inte fy och skam för mig.

Glöm inte heller just nu pågår en giveaway där priset är en mugg med talsvorigheter.se och ditt namn du vill ha. Värde 288 kr totalt. Jag har inget samarbete eller är inte sponsrad av någon. Tävlingen pågår för fullt ni behöver följa några steg för att delta men går fort kan jag lova. https://gleam.io/j1fp6/mugg-giveaway

Vi rundar av här ni har nu fått hela min dag nästan. Jag kommer självklart marknadsföra sociala medier nu.

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Instagram: Talsvorigheter.se

Twitter: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *