En Fredag med lite äventyr

Hej läsare nya som gamla välkomna till mitt liv med hjärnskada vilket bloggen handlar om. Här får läsa minnen, min dag, framsteg i min vardag. Även en hel del gå träning bli inte chockad om mycket handlar om det.

Innan vi kör igång ni minns väl att jag ska till Turkiet står på startsidan om inte annat. Citerar Mormor så kanske ni förstår? ”Mindre än 2 månader kvar, så man kan ju packa lite” jag har redan börjat packa smått sånt man inte behöver nu. Skönt att inte behöva stressa.

Men nu kör vi. Lite gå träning idag vilket är bra och Ica Supermarket på stan hade idag 20% på allt. Så vi jag och Mormor passade på. I morgon 30% men tror det är tomt då? Men bra träning ändå. Enligt telefon 1114 steg idag nästan 11414 om man ändrar på nummer. Men nog ska jag vara seriös nu.

Efter Ica var vi till max länge sen nu, vi drack lyxshakes var svin gott. Jag testade en nyhet Lyxshake Crispy apple pie! Sjukt god, men jag testar ofta nytt. Så inte säkert att jag väljer just denna nästa gång. Men 10/10!!

En annan sak efter nästan 30 dagars väntan är dom här. Jag pratar förstås om om mina nya solglasögon. Träram och grejer är sweet.

Glöm inte heller just nu pågår en giveaway där priset är en mugg med talsvorigheter.se och ditt namn du vill ha. Värde 288 kr totalt. Jag har inget samarbete eller är inte sponsrad av någon. Tävlingen pågår för fullt ni behöver följa några steg för att delta men går fort kan jag lova. https://gleam.io/j1fp6/mugg-giveaway

Vi avslutar här. Men innan tipsar jag om alla sociala medier i vanlig ordning.

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter (accepterar nästan alla)

Twitter: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *