Gårdagens inlägg och dagens slår ihop dom

Hej läsare nya som gamla välkomna till mitt liv med hjärnskada vilket bloggen handlar om. Här får läsa minnen, min dag, framsteg i min vardag. Även en hel del gå träning bli inte chockad om mycket handlar om det.

Om vi ska börja skriva om idag även om dagen är över om 2 timmar… Idag gick ja lite iallafall även om jag idag ej handla. Ingen ide att skryta om steg idag. Enligt mobilen 728 steg. Ni kanske inte tycker det är mycket? Men glöm inte jag har en hjärnskada. Som ni kan läsa om här https://www.talsvorigheter.se/om-mig/ iallafall jag var ute och fikade med Mormor, 2 systrar igen. Men denna gång åt jag inte morotskaka utan kladdkaka denna gång. Om jag ska ge den betyg? Så 10 / 10.

gårdagens inlägg blev trött där så orkade inte skriva mer… Ny dag nya möjligheter nu. Och hoppas det inte gjorde något att jag struntade igår. Inlägget plus mycket mer får ni idag. Idag är det torsdag, vad gör jag varje torsdag? Inte lätt för nya.. Jag åter pannkakor Mormor står för dom. Inte lätt för mig att säga, men det Mormor gör för mig är sjukt stort. Utan henne skulle mitt liv inte fungera. Tyvärr inga bilder där.

Idag fick jag hem ett knivblock jag länge velat ha. Nu står det i mitt kök, sjuk känsla att veta att min lägenhet bara blir finare. Självklart är alla lägenheter fina på sitt sätt. Jag menar verkligen inte så! Men är glad iallafall över mitt nya knivblock.

Glöm inte heller just nu pågår en giveaway där priset är en mugg med talsvorigheter.se och ditt namn du vill ha. Värde 288 kr totalt. Jag har inget samarbete eller är inte sponsrad av någon. Tävlingen pågår för fullt ni behöver följa några steg för att delta men går fort kan jag lova. https://gleam.io/j1fp6/mugg-giveaway

Tack att ni läste och hoppas ni tyckte det var kul med sammanslagning heter det så? Nu vart jag osäker. Men tack iallafall att ni läst. Lite reklam om sociala medier får vi inte glömma.

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Instagram: Talsvorigheter.se

Twitter: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *