Spanien minne idag och en nyhet på hemsidan

Hej läsare nya som gamla hoppas ni tycker detta är intressant? Oftast här delar jag med mig utav min dag (gå träning och framsteg). Jag har en hjärnskada efter Covid som tog tal, balans och även all min finmotorik ni hittar exakt hela min berättelse inte allt då såklart men mycket här (OM MIG) undrar ni något mer utöver? Kan ni kontakta mig här (KONTAKTA MIG) eller använd den blå messenger ikonen.

Fanns en tid innan min hjärnskada, jag går ibland tillbaka till gamla minnen. Idag blir en månad i torrevieja Spanien med Mormor gammalt minne vissa delar tas bort då det ej är passande här.

Men om vi starta någon stans? Jag flög från Arlanda till Torrvieja. Värmen där överaska mig. Att kliva in i en varm bastu kan man säga med andra ord. Var väl 25 30+ så varmt ja. Man bara älskar det. Är van med ett kallt Sverige. Så jag får vänja om mig. Men klagar inte alls.

Vi tog taxi från flygplatsen ofta man tog taxi så taxi var en vänje del. Vi kom fram efter typ 40 minuter färd. Så flygplatsen var en bit bort. När vi kom fram var det mörkt, vi var inte säkra om det var rätt bostad ens. Taxin åkte innan vi låste upp. Mycket som kunde gått fel. Men som tur är var det rätt allt.

3 månader, hinner mycket hända på man lär sig hitta till det mesta.

Jag och Mormor bada ofta i en pool var en offentlig pool man fick betala för att bada där. Var en Pool som var ganska stor. Mycket simning vart det. Och jag som älskar vatten dök en del också. Barn på nytt kan man säga? Stod på händerna under vattnet och gjorde mycket som bara barn skulle göra annars. Var skönt att bada man glömde ofta tid och stress ja allt.

Men om vi ska hoppa lite I historien, vi fick besök på slutet tror det var sista veckan Mormors syster och man hälsa på. Jag har aldrig varit med dom så länge som en vecka i sträck? Det skapar möjlighet att lära känna folk mer.

Mitt i doms vistelse vi pratar 60+. Så lura jag med mig nästan alla förutom 1 var Mormors systers man. Till ett vatten land i Torrvieja! Namn orkar jag inte kolla upp nu men är ni nyfikna google finns där. I Torrvieja finns det bara ett vattenland. Tyvärr har jag inte bilder därifrån.

Men om vi hoppar tillbaka lite glömde nämna jag upptäckte klippor vid en promenad. Och en annan gång en graffiti vägg. Sjukt kul att se och självklart fota jag det.

Idag har jag redigerat då dessa ej fanns i jag där jag kollade så ni fick ny edit på gamla bilder. Hoppas ni gillar dom? Jag lägger här en bild bomb.

Glöm inte heller just nu pågår en giveaway där priset är en mugg med talsvorigheter.se och ditt namn du vill ha. Värde 288 kr totalt. Jag har inget samarbete eller är inte sponsrad av någon. Tävlingen pågår för fullt ni behöver följa några steg för att delta men går fort kan jag lova.

Och låt mig prestera en nyhet. Dududu… En under sida med bara bilder på mig blandat nytt och gammalt.

När man trodde det var slut. Så trodde man fel. Lite marknadsföring av sociala plattformar ja visst följ för nyheter och content ni kommer ej bli missnöjda.

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Twitter: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *