En tur till Västerås

Hej läsare nya som gamla hoppas ni tycker detta är intressant? Oftast här delar jag med mig utav min dag (gå träning och framsteg). Jag har en hjärnskada efter Covid som tog tal, balans och även all min finmotorik ni hittar exakt hela min berättelse inte allt då såklart men mycket här (OM MIG) undrar ni något mer utöver? Kan ni kontakta mig här (KONTAKTA MIG) eller använd den blå messenger ikonen.

Var länge sen nu? Någon vecka sedan. Är jobbigt med hopp. Men om ska veva igång maskinen nu. Jag har varit på Hamburgeriet I Västerås. Snart kan man säga stammis där? Hamberkungen har verkligen inspirerat mig börja med Farmen nu Hamburgeriet är en favorit. Godare hamburgare får man leta efter. Idag var jag dock nyfiken på kungens läsk? Man kan välja Fanta eller cola. Jag valde cola. Var godare än cola zero. Jag kan varmt rekommendera hamburgerkungens läsk. Eller heter den kungens? Gött iallafall!

Annars då? Bara bra med mig dumt och klaga. Men nu tillbaka till ämnet hamburgeriet. Jag var där jag åt jag stack. Men vad åt jag? Storbonde storböendenas dubbel burger, dirty fries och drack kungens läsk ”cola”. Gott var det. I vanlig ordning kan jag rekommendera Hamburgeriet I Västerås ät där om ni är i Västerås ni kommer inte ångra er.

Varför är personen i kassan censur? Rent rättsligt har jag inte någon rätt att visa han. Men banderoller är inte i lokal utomhus gäller väl andra lagar?

Men efter Hamburgeriet var vi till EKO i Västerås var länge sen nu. Men idag hände det, var länge sen nu. Jag köpte lite godis åt min godis samling har mycket nu. Men går bra om man är hård på sig själv äter mest bara på lördagar. Rekommenderas varmt till alla ni mår då mycket bättre och din hälsa tackar dig.

Glöm inte heller just nu pågår en giveaway där priset är en mugg med talsvorigheter.se och ditt namn du vill ha. Värde 288 kr totalt. Jag har inget samarbete eller är inte sponsrad av någon. Tävlingen pågår för fullt ni behöver följa några steg för att delta men går fort kan jag lova. https://gleam.io/j1fp6/mugg-giveaway

Sociala medier då? Vi rundar även av nu.

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Twitter: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *