Påsk hela helgen lång

Hej läsare nya som gamla hoppas ni tycker detta är intressant? Oftast här delar jag med mig utav min dag (gå träning och framsteg). Jag har en hjärnskada efter Covid som tog tal, balans och även all min finmotorik ni hittar exakt hela min berättelse inte allt då såklart men mycket här (OM MIG) undrar ni något mer utöver? Kan ni kontakta mig här (KONTAKTA MIG) eller använd den blå messenger ikonen.

Om vi kör igång dagens saker. Jag var först med Mormor till Ica Maxi Enköping. Och handla chili bea ”jureskog” god som fan. Kommer äta denna flera gånger, inte sista gången kan man med andra ord säga.

Till middag väntade det go mat! Fläskfilé med potatis gratäng och chili bea men just det vet ni. Men något ni inte vet, är att jag väntar efterrätt direkt från Ica Maxi. Men bilden innan avslöja nog det? Lite vanilj munkar.

Innan Mormor kom idag så moffade jag lite. Smulig i massor, men gott var det. Så värt var det.

Nu påfyllt, jag klagar inte. Men med sånt ska man vara försiktig med. Hälsa tar man alltid först.

Nu avrundar vi, men följ mina sociala för både nyheter och mer content än här.

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Instagram: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Twitter: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Glöm inte heller just nu pågår en giveaway där priset är en mugg med talsvorigheter.se och ditt namn du vill ha. Värde 288 kr totalt. Jag har inget samarbete eller är inte sponsrad av någon. Tävlingen pågår för fullt ni behöver följa några steg för att delta men går fort kan jag lova. https://gleam.io/j1fp6/mugg-giveaway

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *