Fin besök på Irland första gången här

Hej läsare nya som gamla hoppas ni tycker detta är intressant? Oftast här delar jag med mig utav min dag (gå träning och framsteg). Jag har en hjärnskada efter Covid som tog tal, balans och även all min finmotorik ni hittar exakt hela min berättelse inte allt då såklart men mycket här (OM MIG) undrar ni något mer utöver? Kan ni kontakta mig här (KONTAKTA MIG) eller använd den blå messenger ikonen.

Idag då nu kör vi igång. Har bott här i 3 år tror jag? Men första gången jag fick internationellt besök. Sjukt stort för mig. Var lite ner nervös innan då man inte får besök från ett annat land varje dag. Men bra gick det. Och en överraskning vänta påsk peng från Mamma och påsk påse full med godis från Mormor men största överraskning var väl att Mormors syster hälsa på också även första gången här. Vi fikade och dom två Mormors syster och Mammas kusin (borde nämt det). Här kommer bilder och såklart alla är censurerade.

Jag gick inte idag men hemma blir det väl runt 1000 steg cirka appen säger 221 steg. Men varje gång går är inte telefon med. Så jag tror på cirka tusen steg.

Men om vi ska varva ner nu detta inlägg? Dagen har varit bra trots att jag inte lämnat hemmet! Och såklart jag kommer nu skriva ut alla sociala medier. Följ för nyheter och mycket mer content än i bloggen.

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Instagram: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Twitter: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Men inte är vi klara här ni kan nu vinna en Talsvorigheter.se mugg värde 288 kr med allt inräknat. Jag är inte sponsrad av någon eller samarbete med någon heller. Men för att ni ska ha en chans klicka in här: https://gleam.io/j1fp6/mugg-giveaway

Och allra sist glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *