En dag då jag har verkligen fått träna på gång

Hej läsare nya som gamla hoppas ni tycker detta är intressant? Oftast här delar jag med mig utav min dag (gå träning och framsteg). Jag har en hjärnskada efter Covid som tog tal, balans och även all min finmotorik ni hittar exakt hela min berättelse inte allt då såklart men mycket här (OM MIG) undrar ni något mer utöver? Kan ni kontakta mig här (KONTAKTA MIG) eller använd den blå messenger ikonen.

Jag kommer nu skriva allt ifrån idag hoppas ni gillar det! 1940 steg måste vara rekord om man hoppar över flygdagen. Först var vi jag och Mormor till Capio jag tog en spruta på vårdcentralen. Får hjälp där med alla sprutor. Mormor är för mig en ängel. Som kör mig och följer med mig på alla besök. Innan någon dag innan hämtar hon ut mina sprutor som jag ska ta på apoteket. Sprutor är inget nytt för mig. Tagit dessa i 7 8 år. Om inte längre? Så jag är van kan man säga.

Och efter vill först avbryta för att säga GLAD PÅSK ALLIHOPA men nu återgår vi till idag. Jag och Mormor åkte efter Capio först till Dollarstore jag behövde lite till lägenheten och Mormor köpte lite till sig. Så där fick jag verkligen gå träna. Och Efter var en sväng till Rusta så åkte vi vidare till Willys. För inhandling till påsken. Ägg var totalt slut på Willys tur att Mormor köpte det igår redan. Men vi köpte annat till påsk. Sill 3 sorter och lite annat till påsken. Så nu har vi allt tror jag? Här kommer bilder Över dagen från affärer.

Efter allt i gå väg var jag sliten kan man lugnt säga. Så tog lite plugg tid. Jag svarar på frågor i kod inte quiz! Men lär mig mer och mer. För att följa min resa? Klicka här. https://talsvorighetertest.w3spaces.com/index.html syns tydligt att jag har lärt mig mycket.

Innan vi avslutar idag så ska ni självklart få sociala medier ni ser redan Instagram och Twitter feed. Men nu får ni namnen.

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Instagram: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Twitter: Talsvorigheter.se

In och följ för nyheter om bloggen, content som ni inte ser i bloggen.

Och en sista uppmaning tipsa alla ni känner om talsvorigheter.se tillsammans blir vi större!

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

2 svar på ”En dag då jag har verkligen fått träna på gång

  1. Marie Svensson Svara

    Wow! Det var inte illa, 1940 steg 😍Vi ses om några timmar. Kram/mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *