En tråkig onsdag i april med snö som faller

Hej läsare nya som gamla hoppas ni tycker detta är intressant? Oftast här delar jag med mig utav min dag (gå träning och framsteg). Jag har en hjärnskada efter Covid som tog tal, balans och även all min finmotorik ni hittar exakt hela min berättelse inte allt då såklart men mycket här (OM MIG) undrar ni något mer utöver? Kan ni kontakta mig här (KONTAKTA MIG) eller använd den blå messenger ikonen.

Fick idag en leverans av Matsmart.se eller kanske säga Best som levera! Därför dagens inlägg blir så sent. Vill även tacka Mormor som suttit sen 17:00 och väntat på leveransen. Utan henne skulle detta vara omöjligt.

Men idag då? Vi började med att byta till sommar däck hos en firma i Härkeberga lite utanför Enköping. Och precis samtidigt börjar snön falla dålig tajming. Men sagt och gjort böt vi däck. Super trevliga där är värt att tillägga. Men för att göra det svårt hoppar jag nu lite i historien. Mormor behövde innan vi åkte hem hit lasta ur vinterdäcken ur bilen för där bak skulle annat få plats. Så vi åkte hem till Mormor och hon fixade det. Och efter åkte vi hem hit.

Men nu till något annat. Jag vart bjuden på fika (Tack Mormor) för fika behövs när det snöar i april. Cafét hette; systrar två. Jag likt Mormor tog en varsin Morotskaka var super gott. Jag har mest testat Kladdkaka där. Så kul med lite variation.

Men till något helt annat. Just nu pågår en tävling som jag står för allt i själv är absolut inte sponsrad av någon eller dylikt. Helt gratis att delta. Desto fler desto roligare. Här kan ni delta: https://gleam.io/j1fp6/mugg-giveaway en finns det chans för er att vinna en kopp med detta tryck.

Jag kommer avrunda nu men glöm inte bort tipsa alla samt följa dessa för mer talsvorigheter.se content och såklart ni får även nyheter där om min blogg.

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Twitter: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

På dessa ställen kommer ni få nyheter och massa annat i content väg som ni inte får här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *