En paus från gång behövs ibland med och Idag får ni behind av html

Hej nya läsare som gamla!

Nu drar vi igång. Först ut? Jag tog idag en paus. Nu ska ni få höra varför och vad som grundades i beslutet. Jag behövde koppla av, är stressad över en leverans samtidigt har jag massa annat inbokat. Så bestämde mig för att idag helt enkelt koppla av. Alla människor behöver ibland en paus. Nu tog jag en!

Lite annat då för att fylla ut. Jag pluggar ett gammalt webbdesign språk html mest för att lära mig en grund. Jag kan nu säga hemsidan jag tränar på är 50% klar bild gjorde jag helt själv I Photoshop. Och det ni ser är väldigt lite kod från startsidan. Men kul att lära sig något nytt. Vill ni kolla in hemsidan? Länk här: https://talsvorighetertest.w3spaces.com/index.html men kom ihåg bara 50% klar. Ni kommer få veta när jag kan allt i html. Då börjar nästa kapitel CSS och efter Java script.

Vill önska alla en bra dag vi hörs här i morgon igen. Men får ni inte nog?

Sociala medier där ni får mer content och även nyheter som rör bloggen.

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Twitter: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Och nyhet för detta inlägg vill ni följa mig privat? Följ då vinziiiz (Instagram).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *