En måndag hur ska man förklara det bättre?

Jag går tränar mycket och ofta har en svullnad i hjärnan som påverkar balans etc. Tänkte så ni nya inte behöver bli fundersam. 🤗

Idag då om vi ska dra igång detta kalas? Idag var jag och som ni gamla läsare vet. Var jag ute igen med Mormor. Är ofta ute med Mormor hon har mer tid för mig och Mamma har ett jobb att sköta. Så jag och Mamma har en okej relation trots att jag oftare är med Mormor. Och när vi ändå pratar familj, Pappa min lever med ny familj två timmar bort. Så jag och han har inte den bästa kontakten. Men jag har iallafall en Pappa vid liv. Vissa har tyvärr inte ens det. Så man får vara glad för det man har. Livet blir som man gör det till! Men om vi ska byta ämnet? Var idag till Coop i Enköping en sväng lite gå träning. För att efter åka förbi Ica en snabbis var lite information utanför vi behövde så vi gick aldrig in. Men såklart jag idag har bilder!

Och allra sista innan vi åkte hem. Mormor tvätta bilen. Var väl 60 m kö innan men vi gav oss inte. Jag glömmer aldrig när jag köa 3.5 timmar för att åka helix på Liseberg skulle inte klara av en sån kö Idag med hjärnskada med mera. Och till slut då, nu har jag släppt helix. Så kom vi in, och Mormors bil vart så ren. Nästan magiskt att se den efter. Ren och så fin!

Jag vill innan vi avslutar detta. Informera ni som inte känner till min hjärnskada och det ni får nu chansen att läsa om just det. https://www.talsvorigheter.se/om-mig/

Glöm inte tipsa alla om denna blogg så jag en dag kan bli stor!

Sociala medier för content övrigt och nyheter om bloggen:

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Twitter: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

1 svar på ”En måndag hur ska man förklara det bättre?

  1. Mormor Svara

    När nu vintern börjar hålla sig borta från vägarna så tycker jag att vi hälsar på pappa o hans familj med dina halvsyskon❣️Jag tycker det är mysigt att göra lite ärenden med dig nästan varje dag, så att du får göra nåt annat än att sitta i soffan! Så har vi ju gjort sen i januari och du verkar må bra av att komma ut. Tänk, första tiden, i maj -22 när du skulle ner för trapporna! Med midjebälte o sen vidare med rollatorn, in o ut ur bilen. Idag har du släppt även kryckorna o ångar på som du alltid gjort. Idag kan jag ringa o säga att jag är på väg o så tar du dig ut på egen hand o tar dig till parkeringen där jag väntar. Är inte det framsteg DELUXE?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *