Vapenation flyttar till större.

Ja ni hörde rätt Vapenation Enköping flyttar till större lokaler. Fint om man frågar mig. Inte ofta nu för tiden jag är på event. Men idag gick Vapenation grand oppning av. Och jag var där dock lite tråkigt då jag knappt kan prata och ville vara social med många. Men eventet var bra.

Vi avslutade lördagen på Burger and beers sjukt goa hamburgare men nog slår hamburgeriet det. Men kul med lite variation. Vill såklart även passa på att tacka Mormor för att hon bjöd! Är ni i Enköping ät där burger and beers. Men är ni i Västerås kan jag ännu varmare rekommendera hamburgeriet 10/10.

Och nu käkar jag chips lördag såklart blir bara tydligare också. Gäller att softa!

Ica Västerhallen vid mig har bomat lite tråkigt men samtidigt var det väntat. Fick veta typ 7 månader innan men en del av min barndom, som går ner.

Jag rundar av här, men jag kommer som vanligt skylta sociala medier.

Tiktok: Talsvorigheter

Twitter:Talsvorigheter.se

Snapchat (accepterar alla): Talsvorigheter

Instagram: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

GLÖM INTE TIPSA ALLA OM TALSVORIGHETER.SE!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *