Fredag idag igen då, men för mig går jag nyttiga spåret!

Hoppas alla har en bra Fredag? Det har iallafall jag! Nu börjar vi.

Idag åkte vi först till okq8 först men var fullt där så vi åkte till Cirkle k. Där var det inte så mycket väntan ”lite” men det gick bra. Sen var vi till Ica Maxi för att nu är Ica vid mig stängt för gott. Lite tråkigt, så sjukt mycket minnen där. Men allt roligt har ett slut. Men vi handlade lite saker på Ica Maxi dock. Skrev det inte meningen att upprepa.

Men jag åt väl inte precis den mest tippade fredag rätten. Åt idag broccoli soppa. Men gott var det. Och framförallt nyttigt. Och vi avslutade med prinses bakelse. Ingen fyller ju år idag men vi valde att skämma bort oss lite ändå.

Som att det redan är slut? Jag tipsar alla gå med i min giveaway ni kan ha chansen att vinna en talsvorigheter.se mugg med logga samt namn. Värde: 229 kr. Vinnaren kommer jag mejla. Men kommer inte gå ut med vem. Då uppgifter inte för jag är ett företag men ändå är skyddade. https://gleam.io/j1fp6/mugg-giveaway

Jag avrundar faktiskt här, men som vanligt kommer jag skriva ut alla sociala medier in och följ för att inte missa något.

Tiktok: Talsvorigheter

Snapchat: Talsvorigheter

Twitter: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Pinterest: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Och glöm nu inte tipsa alla ni känner om talsvorigheter.se så jag kan växa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *