Rehab möte med fysoterapeut & arbetsterapeut

Jag vill börja med att hälsa er välkomna hit.

Men jag kommer dra igång nu, en timme resa för att sitta på ett planerings möte kanske inte hetter så? Men det gick bra! Jag var inte ens oroad över idag. Normalt hatar jag möten. Men jag var ganska trött idag så orkade knappt bry mig om mina känslor.

Men det jag såg fram i mot, var efter mötet för då åt vi pizza på Kens. Var sjukt gott, tack Mormor att du bjöd på det. Jag åt en pizza som heter e4. Sjukt god, kan inte förklara. I Uppsala är det verkligen snö kaos så pizza jag kände att det behövdes.

Innan jag avrundar, fick jag idag ett tråkigt besked. Fin motorik kommer aldrig tillbaka jag får helt enkelt lära mig alternativ där. Finns folk som lever med massa olika sjukdomar så nog går det. Men helt kört är det inte. Jag eventuellt kanske hittar lösningar hur jag hämmar finmotorik problem. Så jag jobbar vidare på det tillsammans med rehabiliteringsmedicinska-mottagningen i ultuna. Gäller att inte ge upp. Så länge man tror på sig själv kommer man långt.

Vi rundar av här men glöm inte bort tipsa alla om bloggen! Jag kommer även göra reklam för sociala medier. Nyhet är att jag vinklar denna text.

Tiktok: Talsvorigheter

Pinterest: Talsvorigheter.se

Snapchat: Talsvorigheter

Twitter: Talsvorigheter.se

Facebook sida: Talsvorigheter.se

Instagram: Talsvorigheter.se

Där kommer content som ej kommer i bloggen och ni missar då aldrig bloggens inlägg.

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *