jag tog igår semester, har fortfarande inget men ska ändå försöka

Idag har jag mest suttit vid datorn miljontals bilder och annat behöver sorteras och några behöver jag radera. Men mycket finns kvar är mest kopior och oklara grejer som tas bort. Så nu får jag plats med mycket mer. Kan ju vara bra bilder, filer ja allt kommer ju hela tiden. Är glad att sånt är lagrat på molnet. Men det är ett jätte jobb att sortera, rensa med mera. Men jag kör på! Kul att vara sysselsatt när livet känns hopplöst just nu pågrund av hjärnskada med mera…

Det kanske inte är jätte kul att läsa om, har även varit till dollarstore med Mormor. Tyvärr i vanlig ordning glömdes det bort att fota. Tyvärr men det är vad man gör det till. Vi handlade lite snacks, glödlampor och annat! Efter det kom jag hem och fortsätta med att rensa, sortera och organisera.

Kanske inte var värdens roligaste inlägg men har man knappt något att skriva blir det svårt. Det blir det man gör det till. Jag avrundar här. Följ mig på dessa plattformer. För att alltid vara uppdaterad!

tiktok:

Talsvorigheter

Instagram:

https://instagram.com/talsvorigheter.se?igshid=ZDdkNTZiNTM=

Tack att just du läste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *