Var idag på Hamburgeriet I Västerås

Lite äventyr behöver även jag med hjärnskada klarar mig inte själv lång tid. Så att komma ut betyder massa för mig! Tack vare min Mormor är det möjligt. Jag och Mamma har bra kontakt men Mormor ställer mest upp då Mamma jobbar och Mormor är pensionär. Så tack vare Mormor fick jag idag igen åka till Västerås och träffa E namn ska jag bli försiktigare med. Men ni får se bild på oss.

Sen träffade jag en tidigare personal till mig på sadelmakarn. Han jobbar ju kvar, men jag bor inte kvar. Detta är ett LSS boende. Och personen skulle hälsa alla kollegor från mig. Finns några man saknar redigt där. Så kul att han hälsar. Alla mina favoriter jobbar inte kvar men några! Ingen bild såklart. Men för mig stort!

Och snart i skrivande stund ska jag se nya beck. Ska bli spännande såklart! Hört att Steinar Norbagen från Norge är tillbaka. Jag gillar han!

Är nya beck bra?

View Results

Loading ... Loading ...

Vi rundar av här vart säkert inte mycket längre än vanligt? Men jag får ont i fingrarna av att skriva. Så livet för mig är tufft! Men en helt annan sak. Hoppas ni har en dunder helg!

Tack att just du läste. 🙏🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *