En ny dag kort och gott

Lite av varje idag dock inga hämtningar av packet jo ett men var intemed då. Var dock till dollarstore lite behövdes hem och Mormor hade lite ärenden där. Skönt att komma ut när det är fint väder! Jag gick 967 steg enligt min klocka har tidigare sagt men nyttigt att säga igen en billig pulsklocka inte jätte pålitlig enligt telefon 1061 steg.

Original bild

Varmt idag klädde mig lite fel så svetten sprutar. Snart dags för vårjacka vinter jacka lite varmt. Men jag är ingen väder guru så svårt det där. Samma varje år! Men lite svett dödar inte. Eller ibland jo men beror på varför man svettas?

Inte en jätte redigerad bild men passar även på att smita in en bild från pankis torsdag.

Vi rundar av här, glöm inte tipsa alla och här får du först alltid det senaste!

Tack att just du läste. Vem är taggad på helg? 🔥🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *