dagens bestyr

jag vill börja med att säga det är kort fortfarande.

idag hämta jag ut 3 packet på olika ställen lite stressigt men skönt att komma i ordning hemma. Mycket att beställa, men tar lite i taget. Det var bland annat solglasögon till sommaren. Ett tyngdtäcke på 9 kilo och en tumstock. Mycket väl behövligt! Då mitt aik lakan var för stort för förra täcket. Så slog jag på stort köpte nytt. Har inget lakan att byta med, men det löser nog sig?

Utöver nu kan jag berätta bröstsmärtor är borta men istället nacksmärtor. Så lite pest eller koliria kanske inte stavas så? Men jag använder aldrig orden dom annars. Är inte värds bäst på svenska. Och om vi ska prata om skoltiden? Så sov jag mest! Rekommenderar såklart ingen att göra det. Men jag hade en godartad men ändå farlig tumör i huvudet ovetande så detta är nog svar på det? Men inte handlar detta om det? Utan om min dag kort och gott.

Vi rundar av här, men glöm inte ni får alltid det senaste här!

Tack att just du läste. 🙏

1 svar på ”dagens bestyr

  1. Marie Svensson Svara

    Tack för filmmys och alla garv under gårdagen, det gör vi om /mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *