Lite mer lägenhet resa

Men innan vi drar igång är ni väl nyfikna på vad som döljer sig i paketet? Jag kommer direkt publicera bild.

Sen såklart var ute som vanligt men där vart det inget i bild vägg men vi var till Dollarstore först. Sen hämtade vi lite saker hos Mormor. Lägenheten börjar ta form men vi är inte klara än. Mycket inköp så har gjort en inköp lista. Men denna är privat. Men en bild tog jag hos Mormor! Denna kommer här!

Men lite bilder igår glömde jag en dock omgjord kom ut på min privata Instagram. Men här kommer original bilder!

utöver lite skämmigt men vad gör det egentligen? Är inte sån som är en fegis. Jag trodde det var en hästens säng, men det var en säng från kungsängen lite skillnad på pris men 15 tusen vilket denna typ är värd. Är inte dumt heller! Jag sover bra i nya sängen. Och det är väl viktigast? Man kan råför fel, det är mänskligt.

Vi rundar av här, men såklart ni får alltid det senaste här!

Tack att just du läste och trevlig helg allihopa! 🙏🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *