Det vart sent idag igen, men som igår har sin förklaring

Jag vill börja med att säga är helt slut!

Iallafall vaknade I min säng i min ”min” lägenhet och jag tog medicin och sen frukost, efter så rulla dagen på vi var först till jysk det behövdes lite hem och sen till dollarstore lite av varje handla vi där för att avsluta denna tripp åkte vi efter till Ica maxi för att handla råvaror. Sen såklart hem igen vi stannade före till hos Mormor hon behövde hämta lite saker. Sen hem såklart. Mormor tvätta mitt datorrum och jag degade i min soffa. När hon var klar åt jag middag. Jag glömde nämna lunch… Men efter middag, så packade jag först in allt i min cola kyl, för att nämna stod i vardagsrummet. Iallafall när allt var inne ångrade jag mig motorn lätt lite för mycket. Så började igen men istället för att ta in allt, så tog jag ut allt. När allt det var klart så tog jag Mormors bygg pirra (en stor) och lastade själv på 32 kilo på pirran och det gick väl hyfsat? Jag körde kylen och samtidigt höll i typ 50m över 2 trösklar vardagsrummet tröskeln fick jag kämpa lite med men sen gick det bra. Jag svettades så mycket på slutet så när jag var inne i datorrummet så precis kanske någon centimeter innan golv tappade jag pirran inget gick sönder! Jag tappade inte den så. Sagt och gjort puttade jag kylen sista biten kanske 50 centimeter 1 meter? Och efter det tog jag en paus i soffan. Sen började jag packa in igen och nu klar.

Lite avrundning, ni får alltid först veta det senaste! Och resan till att bli 90% frisk i min hjärnskada.

Tack att just du läste!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *