sent men har sin förklaring 🙏

Idag har jag flyttat tillbaka till lĂ€genheten jag en gĂ„ng bodde i, nu igen! Ända skillnad mot förr? Grejer Ă€r mer organiserat och mindre saker nu! Bor sjĂ€lv nu, tidigare med min nu mera fd sambo. SjĂ€lvklart aldrig namn! Men kommer sakna vissa grejer. Att exempel aldrig sova sjĂ€lv. Att ha sĂ€llskap alla tider pĂ„ dygnet nĂ€r bĂ„da var hemma. Men nu Ă€r det sĂ„hĂ€r! Jag över vĂ€ger positiva saker. Mer positivt Ă€n negativt. Men ni vill nog ha bilder frĂ„n idag?

Utöver allt kul, kommer Ă€ven trĂ„kigheter mest för mig personligen. Glömde laddare sĂ„ fick ladda telefon via powerbank tog lĂ„ng lĂ„ng tid exempel och det skedde lite tjafs mellan mig och Mormor jag ej kommer gĂ„ in pĂ„ dĂ„ det Ă€r löst. Onödigt att ta upp gammalt. Skulle inte ens nĂ€mna det…

Men lite frÄn min dag mycket hÀnder nu i mitt liv och hÀr fÄr ni först reda pÄ allt!

Tack att just du lĂ€ste och trevlig tisdag natt! 🙈🙈

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *