En dag som inte vart som bestämt, men ändå bra

I dag var jag på rehab egentligen två tider idag men logoped sjuk. Så vad ska man säga? Bättre för mig. Tål inte två tider på en dag. Så för mig är dagen bara positivt. Men är någon sjuk? Är det bra att ställa. Kanske är inte personen i sig sjuk. Men iallafall bra att ta det osäkra före säkerhet i detta fall!

Iallafall om jag ska fortsätta om rehab min dag ett besök vart ju ändå av! Så åkte till Uppsala Ultuna Mormor körde. Jag träffade en sjukgymnast. Lite balans, lite ben, lite överkrop och startade med uppvärmning 7 minuter på motion cykel. Nu är jag trött men stolt att jag körde på idag.

När vi kom hem, Hårt slit kräver en belöning. Så vi avslutade helt enkelt med semlor. Efter allt idag var jag värd det tyckte jag! Sjukt gott var det. Nå mer kan jag inte säga / skriva?

Vi avrundar, tack att just du läste!

Ni kan bli crew i familjen talsvorigheter.se | ni avgör vad det ska kosta (under 18+ krävs målsmans godkännande) ni kan avsluta betalning när ni vill.
Become a patron at Patreon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *