Lite shopping idag inför flytt hem

Hej alla läsare tyvärr glömde vi idag att fota något men en huvud bild får ni har i vanlig ordning varit super kreativ även 2 bilder jag igår gjorde om på nätet ej verkligt! Men då jag idag inte har bilder tyvärr så får ni lite gammalt först tänkte jag bara en huvud bild därför jag skrev så. Men orkar inte edita. Kanske står fel i shopping eller stavas det shoping? Strunt samma!

Vi var först på öob, Mormor hade ett ärende där. Efter var vi till jysk då följde jag med var bland annat ett lakan. Sjukt hur priser har stuckit iväg?! Iallafall tack Mormor för lite för mig presenter man kan säga olika. Men det behövs i min lägenhet. Så tack!

Utöver var till Willys bra med gång övning för mig idag 896 steg enligt en billig pulsklocka inte perfekt eller jätte pålitlig. Men nu vet ni det också. Vad vi handlade då. Lite ost, juice och egentligen bröd med men tror vi glömde det? Men i överlag så är det!

Nu till lite fejk tatto bilder gjorda på nätet från igår. Ni som ej läste förra inlägget. Igår flytta vi över allt tungt. Tack samtliga som igår bärde. Det ni har gjort kan jag inte med ord tacka!

Tack att just du läste, trevlig helg alla! Eller kanske ska säga trevlig söndag? 🫣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *